Ro-INK Tattoo Ridderkerk

RO-INK Tattoo Ridderkerk, heeft een huiselijke en vriendelijke sfeer. We zijn een allround tattoo shop. Je kunt bij ons terecht voor onder andere fine line tattoos, blackwork tattoos, realisme tattoos, en traditionele tattoos. Je kunt bij ons voor de deur gratis parkeren en onze tattooshop is rolstoel toegankelijk

Tattoo Studio Ridderkerk heeft geen lange wachtlijst

Altijd plek voor jou!

Op het moment dat je weet dat je een mooie tattoo wil laten zetten, kies je natuurlijk voor tattoo studio Ridderkerk. Je kunt hier snel een custom tattoo laten zetten en dan genieten van het mooie resultaat. We zijn een allround tattoo studio. Toch vinden we stijlen zoals black & grey realisme, traditional werk, fineline en blackwork erg gaaf om te doen.

TEAM RO-INK

Ro-INK portfolio robin

Robin

Robin (RO-INK) is de eigenaar van de shop en een echte allround tattoo artiest. Hij specialiseert zich in black & grey realisme tattoos. Bekijk zijn portfolio hieronder.
britt aka Medusa Ink

Britt

Britt (Medusa Ink) is onze absolute expert op het gebied van fineline, lettering, flower, mandala en black&grey tattoo's. Bekijk haar portfolio hier
Tattoo Manoo bij Ro-Ink

Manoo

Manoo (TattoooManoo) is een allround artiest. Hij specialiseert zich in de stijlen blackwork, fineline en lettering.

Gratis tattoo idee genereren?

Wij geven je 5 gratis generaties om met een AI tool jouw perfecte tattoo referentie te genereren. Heb je wel al een idee wat je wilt maar kun je online geen referentie materiaal vinden of alleen maar dezelfde fotos die iedereen al gebruikt? Maak dan je eigen unieke tattoo design!
Op de foto zie je een chest tattoo gegenereerd met AI.
Voorbeeld AI tattoo design
ro ink muerta tattoo

De beste tattoos van Ridderkerk

Als je echt de beste tattoos wilt van Ridderkerk en omgeving, dan is dit wel de tattoo studio waar je moet zijn! Een tattoo laten zetten kan hier op diverse momenten van de dag en zelfs in de avonduren er wordt gekeken wanneer dat jij tijd hebt!

Tattoo Studio Ridderkerk - tevreden klanten

Relaxte sfeer in de shop, Goede service, Met een geweldige tattoo artiest achter de naald(en)! Zeer blij met de al gezette tattoo's! En dat zal met de volgende die ik zeker weer hier ga laten zetten ook wel goedkomen!
Leon van der Wekken (Google)
Onlangs mijn eerste tattoo hier laten zetten. Goed meegedacht en resultaat is top! De volgende ga ik zeker weer hier laten zetten.
John Ouwens (Google)
Gezellige gozer! Ik had een tattoo als β€œgrapje” en een serieuzere in 1 sessie gezet. Lijnen zijn strak en precies zoals we besproken hadden! Kan alleen maar aanraden om bij Robin langs te gaan.
ro ink traditional tattoo
AJHB (Google)

Hoe gaan we te werk?

Een goede tattoo studio in Ridderkerk heb je nu gevonden, alleen nog even bedenken wat je zelf wil. 

Tijdens een gratis uitgebreide tattoo bespreking, praten we over je tattoo idee en zorgen we dat het tattoo ontwerp precies zo wordt als jij wil.

Wij leggen je alles goed uit na het zetten van de tattoo, want de verzorging van een tattoo is ook van belang. We hopen snel van jou te horen zodat wij jouw tattoo idee werkelijkheid kunnen maken.

Tattoo Studio Ridderkerk F.A.Q

Het is uiteraard heel goed mogelijk dat jij vragen hebt over tattoo studio Ridderkerk. Het beste kun je dan direct contact met ons opnemen en dan kunnen wij je vragen snel beantwoorden. Toch willen we je hieronder vast wat F.A.Q antwoorden geven.
 • Wat kost een tattoo?

  • We hebben een starttarief van €100. Daarna berekenen we een prijs afhankelijk van de duur en complexiteit van je tattoo design. 

 • Hoe verzorg je een tattoo?

  • Je krijgt van ons natuurlijk uitgebreide informatie over nazorg van je tattoo. 

 • Hoe lang mag je niet zwemmen met een tattoo?

  • Ongeveer 7 weken moet je uit zwemwater/baden/sauna's blijven. Ook zonnebaden raden we je af.

 • Mag je in de zon met een tattoo?

  • Dat mag. Zorg wel dat de tattoo niet te lang in de zon zit. Hou hem compleet uit de zon als deze net is gezet.

 • Doet een tattoo laten zetten pijn?

  • Dit ligt helemaal aan de plek van de tattoo maar over het algemeen doet het zetten van een tattoo maar een beetje pijn. 

 • Bloedt een tattoo veel? 

  • Een verse tattoo kan een beetje bloeden. Dit is niet erg. Na een paar uurtjes moet het bloeden gestopt zijn.

 • Is een tattoo permanent?

  • Ja, een tattoo is permanent. Wel zijn er mogelijkheden om een tattoo te coveren of weg te laten laseren.

 • Moet ik altijd een tattoo bespreking boeken?

  • Nee, je kunt ook binnenlopen bij ons in de tattooshop Ridderkerk. 

 • Hoe lang duurt het daadwerkelijke zetten van een tattoo?

  • Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van je design