over ro ink tattooshop

OVER RO-INK

Het begon voor mij, Robin, allemaal op mijn 18e verjaardag toen ik een tattoo wilde. Ik bracht mijn eigen getekende ontwerp naar een tattoo artiest en dat zorgde voor nogal wat opschudding in de shop. Ze dachten dat ik zelf al actief was in de tattoowereld en dat ik al professioneel tekende. Ik kreeg hierop mijn eerste aanbod om in de leer te gaan bij deze shop.

 

Ik besloot echter toch door te gaan met mijn opleiding tot Grafisch Vormgever.

 

Het jaar erop deed zich weer precies dezelfde situatie voor een kreeg ik mijn tweede aanbod. Ik raakte hierdoor geïnspireerd en kocht mijn eerste tattoomachine.

 

Nog geen dag later zat er een tattoonaald in mijn eigen been en begon ik mijn creatieve reis. Mijn eerste echte tattoo zag er prima uit. Hierdoor hadden de mensen om mij heen vertrouwen in mijn kunnen. Met hun hulp kon ik de eerste jaren mijn portfolio thuis opbouwen. 

 

Ik werk nu sinds 2015 full-time als tatoeëerder en houdt mij het liefste bezig met realisme, traditional en de Japanse stijl. Sinds 2023 heb ik mijn eigen tattooshop geopend in Ridderkerk. Hier tatoeëert ons team de sterren van de hemel.  Je bent van harte welkom voor een bak koffie, een kletspraatje en een gratis bespreking over jouw nieuwe tattoo idee. Bezoek onze tattooshop in Ridderkerk op de Groen van Prinstererweg 15. Je kunt hier gratis parkeren voor de deur. 

TEAM RO-INK

Robin

Robin (RO-INK) is de eigenaar van de shop en een echte allround tattoo artiest. Hij specialiseert zich in black & grey realisme tattoos. Bekijk zijn portfolio hieronder.

Britt

Britt (Medusa Ink) is onze expert op het gebied van fineline, floral, lettering, mandala en black&grey tattoos. Bekijk haar portfolio hier.
mano aan het werk

Mano

Manoo (TattoooManoo) is een allround artiest die zich specialiseert in de stijlen blackwork, lettering en fineline. Bekijk zijn portfolio snel.

Boek een gratis intake!

dit is ro ink

VIP van Ro-INK worden?

Schrijf je dan hier gratis in en ontdek als eerste de nieuwste designs, updates en het laatste nieuws van Ro-INK. Je kunt als VIP als eerste de designs claimen zodat je de tattoo krijgt die je wilt. We gaan je niet spammen en alleen voorzien van nuttige en leuke informatie.